Eksperter i erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring – også kaldet kontraktrengøring – er en af hjørnestenene i Riisvang Rengøring. Vi har siden starten af 90’erne opøvet en stor erfaring inden for erhvervsrengøring. Vi har lært betydningen af ordholdenhed og overholdelse af en aftale. Samtidig famler vi ikke i blinde, hvis en ny problemstilling skulle opstå under en rengøring. I samarbejde med kunden udarbejder vi en arbejdsoversigt og danner et pristilbud.

Når det passer dig bedst

Vi følger planen, men bruger både hoved og øjne, når vi bevæger os rundt i jeres lokaler. Skulle der være situationer, som ikke står på planen til udførelse den dag, men som kalder på at blive ordnet straks – så lader vi plan være plan og sikrer, at I kan møde op på en arbejdsplads som er i orden næste dag. Vi kan udføre opgaverne hos jer, når det passer jer bedst. Enten i eller uden for jeres arbejdstid.

Alle typer rengøring

I Riisvang Rengøring udfører vi stort set alle former for rengøring. Foruden de gængse opgaver med støvsugning, rengøring af overflader (kontorborde, stole, hylder osv.), køkkener og toiletter, udfører vi også:

Let hverdagen – lad os købe ind

Desuden kan vi bl.a. være jer behjælpelig med:

  • Rengøring, servicering og opfyldning af kaffe og sodavandsautomater
  • Leje og udskiftning af linnedservice
  • Indkøb af forbrugsvarer; kaffe, vand, papirhåndklæder, toiletpapir, håndsæbe etc.
  • Mindre justeringer og reparationer

Det kan lette hverdagen på arbejdspladsen, fordi I derved samler så mange små projekter og indkøb som muligt hos én leverandør.

Erhvervsrengøring - Riisvang Rengøring
Erhvervsrengøring badeværelseshåndvask - Riisvang Rengøring