En klinik skal være helt ren

Det er helt afgørende at en klinik bliver ordentlig gjort ren. Er rengøringen ikke i orden, kan der være en risiko for alvorlig smittefare. Det gælder både for patienter og medarbejdere. Desuden virker en beskidt klinik ikke nær så indbydende – hverken på klienterne eller medarbejderne.

Sådan rengør vi klinikker effektivt

I Riisvang Rengøring har vi gennem årene opbygget en stor ekspertise i klinikrengøring. Derfor ved vi præcis, hvordan vi rengør en klinik rigtigt – uanset om det er en tandlægeklinik, en lægepraksis, en kiropraktorpraksis eller andre typer klinikker.

Klinikrengøring siden 1995

Vi har rengjort klinikker og kontorer siden 1995. Derfor har vi opbygget en stor erfaring inden for området.

Vi aftaler en plan

Før vi begynder samarbejdet med en klinik, aftaler vi en plan for rengøringen. Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at alle vigtige områder i klinikken bliver rengjort.

De nyeste rengøringsmetoder

I Riisvang klinikrengøring følger vi med udviklingen. Vi bruger de nyeste metoder og redskaber, så du får den mest effektive rengøring.

Sundhedsstyrelsens regler

Når vi gør rent i klinikker, følger vi hele tiden Statens Serum Instituts Nationale Infektionshygiejniske retningslinjer (NIR). Det er din sikkerhed for, at klinikrengøringen er i orden.

Ved rengøringen inddeler vi kliniklokalerne i fem hygiejneniveauer. Hvert område bliver så grundigt rengjort med den bedst egnede rengøringsmetode.

Vi støvsuger med hepafilter, og vi anvender selvfølgelig altid kun helt rene klude og mopper. Hvor det er nødvendigt, anvender vi desinfektionsmidler. Derved minimerer vi risikoen for spredning af smittekilder på klinikken.

En aftale er en aftale

Som kunde skal du kunne stole på din rengøringspartner. En aftale skal være en aftale. Derfor aftaler vi altid helt præcis, hvad vi skal gøre for kunden. Og vi gør alt, hvad vi kan, for at følge aftalen til punkt og prikke.

Vores kunder siger

“Riisvang Rengøring har gjort rent på vores tandlægeklinik siden 2011. Det er til alles tilfredshed. Når der er nye rengøringsforskrifter, er firmaet altid lydhør for de nye tiltag. Vi har en god kommunikation derom. Vi kan kun anbefale firmaet.”

Tandlægerne Silkeborgvej

Rengøring teknisk udstyr - Riisvang Rengøring
Klinikrengøring af lampe - Riisvang Rengøring