Hvad vores kunder siger

Suzlon Wind Energy

“Suzlon Wind Energy bruger Riisvang Rengøring og vi kan herfra give de bedste/reneste anbefalinger. Vores lokalitet er altid efter endt besøg derfra, yderst præsentable og rengøringen udføres på et stort professionelt niveau. Kvaliteten er helt i top og vores erfaring er, at de tager deres opgave meget seriøs og altid giver os den bedste kvalitet af deres udførte arbejde. Hvis vi har special ønsker indfries de også og ingen opgave ser ud til og være for stor for Riisvang Rengøring.”

Suzlon Wind Energy
Tony Christensen

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus

“Vi kan give Riisvang Rengøringsservice vor bedste anbefaling.”

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus

H. S. Hansen

“Vi har nu haft Riisvang Rengøring siden 2008. I denne periode har vi kun haft positive oplevelser i forhold til håndteringen af rengøringen. Har man ønsker eller ændringer til det aftalte, er de kun en opringning eller en mail væk og “problemet” er løst. De har til fulde levet op til vores forventninger.

Så ønsker man kvalitet, stabilitet og seriøsitet kan vi varmt anbefale Riisvang Rengøring.”

Helle Majbritt Nielsen
H. S. Hansen

KognitivGruppen

“Vi er meget tilfredse med standarden – alle aftaler overholdes, og det er sympatiske og effektive rengøringsassistenter, som kommer.”

KognitivGruppen

Tandlægerne Silkeborgvej

“Riisvang Rengøring har gjort rent på vores tandlægeklinik siden 2011. Det er til alles tilfredshed. Når der er nye rengøringsforskrifter, er firmaet altid lydhør for de nye tiltag. Vi har en god kommunikation derom. Vi kan kun anbefale firmaet.”

Tandlægerne Silkeborgvej

Kosan Crisplant

“Kosan Crisplant har valgt Riisvang som samarbejdspartner, fordi vi lægger vægt på en kort kommandovej og viljen til at løse allehånde opgaver indenfor rengøring med fleksibilitet og kompetence. – Og vi vil så gerne have gjort ordentlig rent.”

Erik C. Nielsen
Kosan Crisplant

Birger Christensen - Riisvang Rengøring

På denne side kan du se, hvad vores kunder mener om os.

Birger Christensen
Riisvang Rengøring