Kontorrengøring - Riisvang Rengøring
Kontorrengøring

Kontorrengøring

Et rent kontor giver større arbejdsglæde. I Riisvang Rengøringsservice har vi mange års erfaring med effektiv rengøring af kontorer.
Læs mere
Erhvervsrengøring - Riisvang Rengøring
Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring stiller høje krav til professionalitet. Hvis ikke rengøringen er i orden, går det let ud over arbejdsglæden. I Riisvang Rengøringsservice har vi mere end 25 års erfaring med erhvervsrengøring.
Læs mere
Klinikrengøring - Riisvang Rengøring
Klinikrengøring

Klinikrengøring

Hygiejnen skal være helt i top på en klinik. Er rengøringen ikke i orden, kan det i værste fald få alvorlige konsekvenser. Klinikrengøring kræver professionalisme og faglig indsigt.
Læs mere
Ejendomsservice - Riisvang Rengøring
Ejendomsservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice bygger på tillid og professionalisme. Kun sådan kommer den til at fungere optimalt, så hverdagen glider lettere. Riisvang Rengøringsservice har mange års erfaring med ejendomsservice. Derfor ved vi også, hvilke krav denne opgave stiller til os som samarbejdspartner.
Læs mere
Håndværkerrengøring - Riisvang Rengøring
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Når håndværkerne har været i gang, er det nødvendigt med en effektiv rengøring. Ellers roder det let overalt og arbejdet bliver besværligere. Vi har arbejdet med håndværkerrengøring i mere end 25 år. Derfor ved vi også, hvilke krav håndværkerrengøring stiller, når resultatet skal blive helt godt.
Læs mere
Gulvbehandling - Riisvang Rengøring
Gulvbehandling

Gulvbehandling

Hvis gulvet skal se ordentlig ud, kræver det en den rigtige gulvbehandling. Vi har arbejdet i mange år med behandling af forskellige typer gulve. Derfor ved vi også, hvilken gulvbehandling der giver et gulv den mest holdbare overflade.
Læs mere