Services

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder rengøring til en lang vifte af landets erhvervsvirksomheder. Både til de mindre virksomheder med få ansatte på kontoret, som måske ikke har brug for rengøring hver eneste dag, og til store virksomheder med mange hundrede medarbejdere, som kræver at alt konstant står snorlige 

Grundet vores mange års erfaringer og tilpasning til hver enkelt kunde, kan vi tilbyde kvalitetsrengøring og opmærksomhed til både den lille og store kunde.

Klinikrengøring

Vores nicheprodukt, er rengøring til alle indenfor sundhedsbranchen. Vi har enorm stor erfaring med rengøring hos tandlæger, speciallæger, alm. praktiserende læger, kiropraktikere, privathospitaler etc. Vi er konstant opdateret på, hvad der kommer af nye regelsæt indenfor de forskellige faggrupper.

Gulvbehandling

Hos mange af vores faste kunder udfører vi med stor omhu både tæpperensning, oliering af trægulve, grundskurring af linoleumsgulve, afkalkning af flisegulve etc.

Selvom du måske ikke endnu er fast kunde hos os, giver vi dig gerne et godt tilbud på rengøring og behandling af dine gulve.

Grøn Service

Vi tilbyder alt indenfor vedligeholdelse og pleje af dine undendørs arealer. Det kan være græsklipning, fjernelse af ukrudt, hækkeklipning, beskæring og fældning af træer, og ikke mindst almindelig renholdelse af dine arealer.